Wat we doen

Bij ons kun je terecht in het atelier voor creatieve activiteiten, onze winkel voor originele woonaccessoires en cadeauartikelen. Volg het op social media!

Creatieve activiteiten

Atelier

In het atelier worden creatieve activiteiten aangeboden op verschillende niveaus. Het atelier wordt een ruimte om al je creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden.

De producten die hieruit voortkomen, zullen worden verkocht in de winkel.

Woonaccessoires & cadeauartikelen

Winkel

Naast de zelfgemaakte woonaccessoires en cadeauartikelen zullen er ook vintage producten en plantjes vanuit het plantenasiel verkocht worden.

Wanneer je werkzaam bent in de winkel, richt je bijvoorbeeld de winkelruimte in, help je een klant aan de kassa of pak je een cadeautje in.

Een tweede kans!

Plantenasiel

In het plantenasiel krijgen afgedankte planten een tweede kans. Na de nodige verzorging kan de plant geadopteerd worden.

Bij het zorgdragen voor het plantenasiel kun je denken aan werkzaamheden als het bewateren, bemesten en verpotten van de planten.

Instagram & Facebook

Social media

Onze producten zullen wij middels Instagram en Facebook showen en, voor wie het geen probleem vindt om op social media te verschijnen, laten we zien hoe de producten gemaakt worden.

De foto’s en tekst zullen samen gemaakt en geschreven worden.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je interesse in onze dagbesteding? Wij vertellen je er graag meer over. Kom eens langs voor een kopje koffie, bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Ma t/m vrij: 8:30 - 15:30

Fraai - Dagbesteding en meer

Een arbeidsmatige dagbesteding die staat voor verbinding. In contact zijn met elkaar én de maatschappij. Op een veilige en inspirerende plek waar iedereen zich op zijn gemak voelt en de ruimte krijgt om te ontdekken en te creëren. Dat is Fraai.

Volg ons

Benieuwd wat wij doen? Volg ons op social media.

© Copyright Fraai 2023. KVK 89012666.