Waar wij voor staan

Gezelligheid, doen waar je blij van wordt, wat je goed kunt of juist wilt leren. Dat is wat wij willen voor onze deelnemers.

Passende creatieve werkzaamheden

Eigen kracht en regie

Door passende creatieve werkzaamheden aan te bieden, wordt men begeleid in het ontdekken en ontwikkelen van talenten. Eigen kracht en regie staat bij ons voorop. Er wordt per dagdeel bekeken waar hij/zij behoefte aan heeft en wat er nodig is.

Bij ons kun je jezelf zijn en op je eigen tempo activiteiten uitvoeren. We begeleiden waar nodig en laten los waar we kunnen. Daarnaast zorgt het atelier met winkel voor maatschappelijke verbinding door het contact tussen deelnemers en klanten. Meedoen in de samenleving en met een tevreden gevoel naar huis.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je interesse in onze dagbesteding? Wij vertellen je er graag meer over. Kom eens langs voor een kopje koffie, bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Ma t/m vrij: 8:30 - 15:30

Fraai - Dagbesteding en meer

Een arbeidsmatige dagbesteding die staat voor verbinding. In contact zijn met elkaar én de maatschappij. Op een veilige en inspirerende plek waar iedereen zich op zijn gemak voelt en de ruimte krijgt om te ontdekken en te creëren. Dat is Fraai.

Volg ons

Benieuwd wat wij doen? Volg ons op social media.

© Copyright Fraai 2023. KVK 89012666.