Vergoeding van zorg

Wanneer je deelnemer bent en dus gebruikmaakt van onze dagbesteding, dien je daarvoor een vergoeding te betalen. 

Indicatie CIZ

Financiering voor onze dagbesteding geschiedt op basis van PGB en is mogelijk als er een indicatie is van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of de gemeente waarin de deelnemer ingeschreven staat. Bij een indicatie door het CIZ wordt de zorgfunctie Begeleiding vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Indicatie WMO

Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met OZJT/Samen14. Dit houdt in dat wij een gecontracteerde zorgaanbieder voor dagbesteding zijn vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Wij hebben een contract met de gemeente Twenterand, Wierden, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Tubbergen en Borne.

Hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie?

Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je interesse in onze dagbesteding? Wij vertellen je er graag meer over. Kom eens langs voor een kopje koffie, bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Ma t/m vrij: 8:30 - 15:30

Fraai - Dagbesteding en meer

Een arbeidsmatige dagbesteding die staat voor verbinding. In contact zijn met elkaar én de maatschappij. Op een veilige en inspirerende plek waar iedereen zich op zijn gemak voelt en de ruimte krijgt om te ontdekken en te creëren. Dat is Fraai.

Volg ons

Benieuwd wat wij doen? Volg ons op social media.

© Copyright Fraai 2023. KVK 89012666.